Great news for my Swedish and Portuguese readers…

  |   By  |  0 Comments

I’m thrilled to announce that Ring of Lies, or should I say En Ring av Lögner, translated by Miriam Hagglund, is now available in Swedish in both print and ebook formats from Amazon.

 

En regnig engelsk natt dör Daniel Elliott i en bilolycka. Hans fru, Grace, är förkrossad. Även om deras äktenskap inte var perfekt ser inte Grace, en kvinna skyddad från verkilgheten, inte fram emot att tillbringa framtiden ensam.

Hon inser snabbt hur lite hon faktsikt kände Daniel. Det finns så många hemligheter: Ett alias, en märklig nummerlista, ett hem i Florida – och en älskarinna som som ser ut precis som Grace.

Skräckslagen men beslutsam flyger hon till Florida. Den undre världen förföljer henne…liksom den andra kvinnan. Till hennes förvåning tar den stilige mannen Jack West vid FBI sig an fallet. Grace och den sinnestyngde mannen har historia tillsammans. Trots hennes bästa ansträngningar finner hon att hon på nytt faller för honom.

Med fara runt varje krök navigerar Grace och Jack södra Floridas kriminella värld i sitt sökande efter sanningen bakom En ring av lögner.

 

And thanks to my wonderful Portuguese publisher, Leabhar Books and translator Francine Cunha Three Weeks Last Spring – Tres Semanas Na Primavera and it is now available in print and eBook formats from Amazon, and has received some wonderful and very positive reviews since publication.

Friday Harbor é uma pequena cidade pitoresca no noroeste do Pacífico e um paraíso para pescadores e velejadores. Para Skye Dunbar, é um lugar onde ela pode superar a dor de um coração partido e recompor sua vida. Alugando uma cabana na praia, a última coisa que ela espera é ser acusada de ser um hacker de computador.

Jedediah Walker está investigando a vida marinha morta encontrada nas praias da ilha. Quando descobre que os peixes contêm uma alta concentração de produtos químicos tóxicos, ele suspeita que alguém os está despejando deliberadamente em Puget Sound. Rápido para tirar conclusões precipitadas, ele suspeita que a mulher de cabelos castanhos que aluga sua cabana está de alguma forma envolvida.

Skye tenta ignorá-lo, mas a necessidade os coloca juntos enquanto lutam para encontrar os responsáveis pela atrocidade ambiental.